fbpx
B

BIJZONDERE PLEK

Plesmanduin is een bijzondere plek, vol met al even bijzondere verhalen die soms vele generaties teruggaan. Zo ook het verhaal van Nico Soeters, wat wij mogen delen namens zijn dochter José de Berk-Soeters. José liet ons via een privébericht weten dat de foto’s van het vroegere KLM winkeltje voor haar een kostbare herinnering zijn. We blikken terug naar omstreeks 1950.

Omstreeks 1950 werkte Nico Soeters – hier te zien op de foto’s – namelijk in het winkeltje van KLM. Nico was voor de oorlog herenkapper, maar had na gedwongen arbeid in Duitsland zin in een nieuw avontuur. Dat werd het winkeltje van KLM. Zijn dochter José liet ons weten dat haar vader vaak de niet verkochte kroketten mee naar huis mocht nemen. Een waar feestje voor het grote gezin met maar liefst 7 kinderen.

Heeft u ook een mooie, kostbare of ontroerende herinnering aan Plesmanduin? Laat het ons weten via het e-mailadres: plesmanduin@impactvastgoed.nl. We delen uw herinneringen en foto’s graag.

Op deze website treft u een aantal impressies en uitgewerkte indelingssuggesties aan om een beeld te geven van de architectuur van de woningen. Aan deze impressies evenals de indelingssuggesties kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde keuken, materialen en uitvoering behoren niet standaard tot de inrichting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.