fbpx

Huren

Modern wonen in een parkachtige omgeving

Terwijl de laatste koopwoningen hun weg vinden naar een nieuwe eigenaar maakt Plesmanduin zich ook op voor de verhuur van de huurwoningen. Deze zullen medio 2023 beschikbaar komen. Het aanbod is gevarieerd: van lichte Starters Studio’s (circa 30m2) tot de sfeervol ingerichte serviced apartments van De Plesman Residences.

De Plesman Residences

 

De Plesman Residences zijn sfeervol ingerichte 1 of 2 slaapkamer serviced appartementen die volledig gemeubileerd en gestoffeerd zijn. Deze appartementen hebben een ruime en lichte woonkamer met een indrukwekkend uitzicht.

 

 

Starters Studio's

 

De moderne open-planned studio’s beschikken over een keuken en aparte badkamer.

Inschrijven op een van deze Starters Studio’s zal binnenkort mogelijk zijn.

 

 

Parkeren

Bewoners van Plesmanduin hebben verschillende parkeermogelijkheden. Van parkeren in de ondergrondse garage tot aan parkeren op het terrein.

Comfortabel wonen op een van de groenste en mooiste plekken van Den Haag 

Op deze website treft u een aantal impressies en uitgewerkte indelingssuggesties aan om een beeld te geven van de architectuur van de woningen. Aan deze impressies evenals de indelingssuggesties kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde keuken, materialen en uitvoering behoren niet standaard tot de inrichting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.