fbpx

PLESMANDUIN: WAAR WONEN, WERKEN EN ONTSPANNEN IN EEN FIJNE GROENE OMGEVING SAMENKOMEN

Plesmanduin

EEN NIEUW HAAGS WIJKJE

De bewoners zullen zelf ervaren dat de wijk Plesmanduin zeer veel te bieden heeft. Het begint al bij de prachtige (huur-)woningen in Het Monument en de hoge kwaliteit beoogde nieuwbouwappartementen. De extra services en faciliteiten zullen dit, in het groen gelegen wijkje verder doen onderscheiden.

Services

The Gym: sporten in een goed uitgeruste gym
The Laundry: wassen zonder zorgen

Perfecte ligging

Plesmanduin is daadwerkelijk perfect gelegen. Tussen natuur en stad, en nabij de uitvalswegen naar Amsterdam/Schiphol, Utrecht en Rotterdam. Den Haag Centraal is eenvoudig met tram en fiets bereikbaar. Het strand is ca. 10 minuten met de fiets of het openbaar vervoer. De winkels in hartje Den Haag (Denneweg, Frederikstraat of Grote Markt) zijn minder dan een kwartiertje fietsen.

Op deze website treft u een aantal impressies en uitgewerkte indelingssuggesties aan om een beeld te geven van de architectuur van de woningen. Aan deze impressies evenals de indelingssuggesties kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde keuken, materialen en uitvoering behoren niet standaard tot de inrichting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.