fbpx

kopen

Modern wonen in een parkachtige omgeving

Plesmanduin is een nieuw woongebied op een bijzondere historische locatie. Alle gebouwen komen tot stand met respect voor de omgeving en de cultuurhistorische erfenis van het gebied. Naast de appartementen die in Het Monument zijn gerealiseerd, zullen er ook prachtige nieuwbouwappartementen komen.

Het Monument uitverkocht

Bijzonder Rijksmonument

Centraal in de ontwikkeling van Plesmanduin staat naast de groene en duinachtige omgeving, de architectuur van het monumentale oude KLM-hoofdkantoor. Een in het oog springend karaktervol gebouw.

De transformatie van Het Monument is zo goed als voltooid. De eigenaren van de koopwoningen en de eerste huurders van de Starters Studio’s hebben medio 2023 hun intrek genomen.

Nieuwbouw appartementen in Plesmanduin

Binnenkort zullen wij u hier meer vertellen over het van hoge kwaliteit gevarieerde nieuwbouw aanbod. Wilt u over de verkoop van deze nieuwbouwappartementen op de hoogte gehouden worden? Meld u zich dan nu aan via info@plesmanduin.nl.

Nieuwbouw

Ieder nieuwbouwappartement zal beschikken over een buitenruimte. Van royaal dakterras met fantastisch uitzicht tot een heerlijke tuin. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage.

Comfortabel wonen op een van de groenste en mooiste plekken van Den Haag 

Op deze website treft u een aantal impressies en uitgewerkte indelingssuggesties aan om een beeld te geven van de architectuur van de woningen. Aan deze impressies evenals de indelingssuggesties kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde keuken, materialen en uitvoering behoren niet standaard tot de inrichting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.