fbpx

Locatie

TUSSEN NATUUR EN STAD

Plesmanduin heeft een perfecte ligging: tussen natuur en stad. Het Hubertusduin, het Westbroekpark en het duingebied Oostduinen (met de oude watertoren) zijn vlakbij. Het strand van Scheveningen ligt op nog geen 3 km afstand. Met de fiets bent u binnen een kwartier in het centrum van Den Haag. En de uitvalswegen naar Amsterdam/Schiphol, Rotterdam en Utrecht zijn ook zeer goed bereikbaar vanuit Plesmanduin.

PERFECT BEREIKBAAR VOOR IEDEREEN

Plesmanduin is zeer goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Tram 9 en bus 22 stoppen vlakbij en rijden door naar Den Haag Centraal. Met de fiets of het openbaar vervoer bent u binnen 10 minuten op het strand. Via de Hubertustunnel rijdt u eenvoudig via de A44 richting Amsterdam. Rotterdam en Utrecht zijn ook erg goed bereikbaar vanuit Plesmanduin.

Tramlijn 9

Den Haag: 11 min
Scheveningen: 11 min

Bus

Scheveningen: 7 min
Den Haag Centraal: 12 min

auto

Rotterdam/ The Hague Airport: 20 min
Schiphol Airport: 30 min
Amsterdam Centrum: 50 min

fiets

Scheveningen: 10 min
Den Haag Centraal: 10 min

EEN GROENE EN
GEZELLIGE OMGEVING

De bewoners zullen zelf gaan ervaren dat de wijk Plesmanduin zeer veel te bieden heeft. Het begint al bij de prachtige (huur-)woningen in het Monument en de hoge kwaliteit beoogde nieuwbouwappartementen. De extra services en faciliteiten zullen dit in het groen gelegen wijkje verder doen onderscheiden.

PLESMANDUIN IS EEN FIJN, DOOR GROEN OMRINGD WIJKJE, WAAR JE ZEER AANGENAAM VERBLIJFT EN LEEFT EN JE ENERGIE GEEFT!

Op deze website treft u een aantal impressies en uitgewerkte indelingssuggesties aan om een beeld te geven van de architectuur van de woningen. Aan deze impressies evenals de indelingssuggesties kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde keuken, materialen en uitvoering behoren niet standaard tot de inrichting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.