fbpx

EXCEPTIONAL
LIVING IN
THE HAGUE

T

TUSSEN
NATUUR EN STAD

Het Monument Plesmanduin heeft een unieke ligging: tussen natuur en stad. De Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark, het Hubertuspark en het duingebied Oostduinen zijn vlakbij. Het strand van Scheveningen ligt op nog geen 3 km afstand. Met de fiets bent u binnen een kwartier in het centrum van Den Haag.

Perfect bereikbaar voor iedereen

Het Monument Plesmanduin is perfect bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Tram 9 en bus 22 stoppen vlakbij en rijden door naar Den Haag Centraal. Met de fiets of het openbaar vervoer bent u binnen 10 minuten op het strand.

Een groene en gezellige omgeving

Het monumentale woon- en werkcomplex aan de Plesmanweg ligt midden in ‘Duttendel’. Deze prachtige wijk heeft de bewoners van het Monument Plesmanduin veel te bieden. Zoals: volop ruimte om te wandelen, fietsen, varen en picknicken in het vele groen. Maar ook: gezelligheid het hele jaar door. Naast diverse sportevenementen en markten vindt in het Westbroekpark jaarlijks De Parade plaats, het gezelligste theaterfestival van Nederland.

Winkelen doet u in het centrum van Den Haag. Of in een van de omliggende wijken. De Frederik Hendriklaan bijvoorbeeld heeft een uitstekend aanbod met speciaalzaken, delicatessewinkels, lunchrooms en coffeebars.