fbpx

Hospitality

Plesmanduin: veel meer dan alleen wonen

Naast de woningen wordt er in Plesmanduin ook een vooruitstrevend hospitalityconcept gerealiseerd waarin de beleving van de gast centraal staat. Ontworpen door bureau Nicemakers bestaat dit concept uit slapen, eten & drinken en unieke vergaderfaciliteiten. Van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zal het de gasten aan niets ontbreken.

Van zakelijk tot privé, van vergaderen tot een intiem diner en van verse koffie in de ochtend tot de dag afsluiten met een lekkere cocktail. Plesmanduin biedt het allemaal en meer!

SERVICES

Van zakelijk tot privé, van vergaderen tot een intiem diner en van verse koffie in de ochtend tot de dag afsluiten met een lekkere cocktail. Plesmanduin biedt het allemaal en meer!

The Restaurant

In het paviljoen met unieke koperen dak komt een uniek restaurant met een internationale keuken.
Van ontbijt tot diner kunnen gasten genieten van vers bereide gerechten, persoonlijke service in een fantastische entourage. Het ruime terras is ideaal voor de borrel en de mezzanine biedt de mogelijkheid aan groepen voor een op maat gemaakt menu.

The Lounge

De nieuwe huiskamer van Plesmanduin. Een ideale plek voor een heerlijke barista koffie in de ochtend, informele meetings en werkplek gedurende dag en cocktails in de avond. Vriendelijke service en een ruim aanbod aan lekkere dranken en bites zorgen ervoor dat dit uw favoriete nieuwe hotspot wordt.

The Meeting Rooms

Plesmanduin heeft verschillende vergadergelegenheden voorzien van alle mogelijke gemakken. Uiteraard kunnen deze gecombineerd worden met een lunch of diner in The Restaurant en/of een borrel in The Lounge.

The Deli

Onze eigen traiteur met een zorgvuldig uitgezocht assortiment aan verse producten en interessante lifestyle goodies. Vers brood, vers bereide take-away maaltijden, lekkere wijnen en nog veel meer zal hier verkrijgbaar zijn.

Op deze website treft u een aantal impressies en uitgewerkte indelingssuggesties aan om een beeld te geven van de architectuur van de woningen. Aan deze impressies evenals de indelingssuggesties kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde keuken, materialen en uitvoering behoren niet standaard tot de inrichting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.