fbpx
N

Nog maar enkele stadswoningen te koop

🌳 Maak een wandeling in het nabijgelegen park van Plesmanduin om vervolgens terug te keren in een comfortabele #stadswoning. In een rustige, groene omgeving die de perfecte ligging biedt tussen stad en strand. De ruime 2-laagse woningen met een woonoppervlak van ca 127 – 191 m² zijn voorzien van grote raampartijen en bieden veel lichtinval. Beleef alle seizoenen van het jaar met het mooie uitzicht op de binnentuin. ❄️ De toekomstige bewoners van Plesmanduin zullen ook in het winterseizoen gecharmeerd zijn van deze mooie locatie in Den Haag.

Monument Plesmanduin is de plek waar historie en eigentijds wonen samenkomen. Er zijn nog enkele stadswoningen beschikbaar. Interesse? Ga naar www.plesmanduin.nl, of neem contact op met onderstaande makelaars.

__________

Frisia Makelaars | 070 – 342 01 01 | nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Estata Makelaars O.G. | 070 – 350 70 50 | info@estata.nl

Op deze website treft u een aantal impressies en uitgewerkte indelingssuggesties aan om een beeld te geven van de architectuur van de woningen. Aan deze impressies evenals de indelingssuggesties kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde keuken, materialen en uitvoering behoren niet standaard tot de inrichting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.