fbpx

EXCEPTIONAL
LIVING IN
THE HAGUE

M

Monumentaal wonen

7 6 5 4 3 2 1
Artboard 4Created with Sketch. Klik op een woning voor meer informatie

Monumentaal wonen

Koopwoningen

Het Monument Plesmanduin biedt 3 typen koopwoningen: tweelaagse Stadswoningen op de eerste en tweede woonlaag, eenlaagse Appartementen op diverse woonlagen en Penthouses op de hoogste woonlaag. Alle woningen hebben hoge plafonds en worden voorzien van vloerverwarming/vloerkoeling. Het wijzigen van indeling, sanitair/tegelwerk en keuken is mogelijk zolang de voortgang van de bouw en de bouweisen dit toelaten. Kopers worden intensief begeleid bij hun aankoop.

Interesse

Stadswoningen

Op de woonlagen 1 en 2 bevinden zich 13 Stadswoningen: deze tweelaagse appartementen hebben een eigen entree en een oppervlakte van circa 110 – 175 m2. In de eetkamer/-keuken geven openslaande deuren toegang tot het eigen terras met uitzicht op de schitterende tuin. De woningen met hoge plafonds beschikken over 3 tot 6 kamers.

Interesse

Appartementen

Woonlagen 1 t/m 6 bieden ruimte aan 39 eenlaagse Appartementen met een oppervlakte van circa 54 – 179 m2. Deze woningen hebben gevarieerde indelingen met 2 tot 5 kamers en beschikken over ruime balkons of Franse balkons, waarvan sommige met erker.

Interesse

Penthouses

Op de woonlagen 7 en 8 bevinden zich 8 Penthouses. Deze lofts hebben een oppervlakte van circa 133 – 260 m2 met zeer royale terrassen tot circa 39 m2 of dakterrassen tot circa 16 m2. De prachtige ruimtes hebben zeer hoge plafonds van meer dan 5 meter; sommige Penthouses hebben een entresol.

Interesse

Nieuwbouw

Binnenkort meer informatie over de nieuwbouw appartementen

Hou mij op de hoogte